Alle burde have sig en Jytte! Du må gerne låne hende

Som nyslået selvstændig var jeg i maj 2004 til et stort netværksarrangement, hvor jeg mødte en kvinde, der efterfølgende er kommet til at spille en væsentlig rolle i mit arbejdsliv. Når jeg fortæller om Jytte Hollender på mine kurser, kalder jeg hende en vaskeægte energigiver. Min energigiver. Personligt giver hun mig energi, hver eneste gang jeg mødes eller taler i telefon med hende. Jeg plejer at sige, at ”alle burde have sig en Jytte”. Hun er den særlige type, der træder ind i et rum og straks fylder det ud med god stemning og energi til alle.

Fast sparringspartner siden 2004: Nu som underviser hos Trine Kolding – Når tiden er vigtig
Udover at være en fantastisk dygtig underviser og coach er hun indbegrebet af nærvær, overskud og evnen til at se muligheder i enhver situation. Igennem årene har vi delt kontor, udviklet kurser og undervist sammen, været HR-chefer og omsorgsfulde personaleledere for hinanden, sparret, holdt strategi- og udviklingsseminarer, taget uddannelser sammen og i det hele taget nydt at kunne berige hinanden og vores virksomheder. Stor var min sorg derfor, da Jytte for seks år siden valgte at lukke sin kursusvirksomhed og starte som uddannelseschef hos TORM. Bevares, vi havde fortsat vores fælles aktiviteter, men drømmen om at undervise endnu mere sammen fortonede sig i horisonten.

Indtil nu! Jytte er nemlig tilbage som selvstændig kursusunderviser, og hun har taget en vigtig beslutning: Hun vil kun lave ting, der giver hende energi! Heldigvis involverer det mig, så Jytte er nu certificeret i mine kursuskoncepter og allerede i gang med at løse undervisnings- og coachingopgaver for adskillige af mine kunder.

Skal du også have en del af Jytte?
Nu giver jeg ikke slip på hende igen, for hun er trods alt en af mine væsentligste energigivere. Men du må gerne låne hende. Dels kan du booke Jytte til kurser i personlig effektivitet og planlægning. Pt. har Jytte et par enkelte ledige datoer i juni og ellers fra midten af august/september.

Nyt koncept om fælles effektivitet på vej
Dels er Jytte og jeg i fuld gang med at udvikle (formentlig Danmarks bedste) koncept til udvikling af effektive teams. Kursusforløbet af baseret dels på min kommende bog om fælles effektivitet i afdelingen/teamet og mine 18 års erfaring udi personlig effektivitet og planlægning for ledere og medarbejdere. Dels på Jyttes 20 års erfaring med at udvikle effektive teams og hendes særlige kompetencer inden for kommunikation og personprofiler. Som abonnent på nyhedsbrevet kommer du henover efteråret til at høre meget mere om, hvad præcist vi kan hjælpe dig og dit team med.

Vil du vide mere om Jytte?
Jytte har en baggrund som leder og HR Manager i det private erhvervsliv (bl.a. hos SAS med ansvar for lederudvikling) og har nu egen konsulentvirksomhed. Igennem otte år har hun som selvstændig underviser og coach hjulpet ledere, medarbejdere og virksomhedsejere til at nå deres ønskede mål og resultater ved hjælp af målrettet udvikling og coaching.

Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har undervist i blandt andet kommunikation, effektivitet, teamudvikling, kundeservice og kulturforståelse. Hun brænder for at udvikle teams til bedre kommunikation og mere effektivt samarbejde og på den måde nemmere nå deres fælles mål.

Leder med internationale erfaringer
Jytte har været leder i 11 år på niveauer fra teamleder til skandinavisk Senior Manager. Denne viden og erfaringer har gjort hende til en kompetent sparringspartner for ledere. Som HR Manager har hun i 12 år arbejdet med lederudvikling, teamudvikling og som facilitator i udviklingsprocesser i internationale miljøer samt holdt kurser og workshops i Sverige, Norge, Indien, Singapore og Philippines.

Jytte er certificeret coach og NLP træner i ledelse og formidling samt uddannet som proceskonsulent ved Rambøll Attractor. Hendes undervisningsstil er afslappet og samtidig meget intens og personlig. Og så tror hun på, at læring bedst sker gennem en god kombination af seriøsitet og humor i undervisningen

Jytte er uddannet og certificeret i Trine Koldings koncept og tilbyder kurser og workshops i personlig effektivitet og tidsstyring.

Mange hilsener, Trine


2 kommentarer til “Alle burde have sig en Jytte! Du må gerne låne hende

 1. Kære Trine

  Tillykke med “Jytte” er det ikke herligt at man engang imellem støder på mennesker, som inspirere en og som giver en MASSE enerigi …..

  GLÆDER mig til din næste bog

  Ha’ en DEJLIG sommer !

  KH – En Trine Kolding fan
  Ib’

 2. Hej Ib

  Mange tak for din dejlige besked!
  Jeg glæder mig også til den nye bog:-) Er i fuld gang med at skrive den.

  God sommer til dig også,
  Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.