• Blev du selvstændig for at kunne styre din egen tid?
  • For at skabe større balance mellem arbejdsliv og privatliv?
  • Vidste du, at selvstændige er blandt dem, der arbejder flest timer?
  • Hvor effektiv er du egentlig, når det kommer til stykket

Få styr på tiden: Den uundværlige bog for selvstændige:

Læs mere om bogen og køb her

Glem alt om at løbe stærkere for at nå det hele. At få styr på tiden og blive mere effektiv handler om at bruge tiden på det rigtige. “Få styr på tiden” er en bog skrevet specielt til selvstændige, der vil bruge deres tid på dét, der skaber værdi og overskud på bundlinjen. Bogen er fuld af nyttige værktøjer og konkrete eksempler fra den selvstændiges verden. Til hvert kapitel er knyttet øvelser eller inspirationsspørgsmål, så du med fordel kan bruge bogen som et personligt udviklingsværktøj.

“Bogen er et overflødighedshorn af løsninger og forslag, der er effektive, let omsættelige og enkle at overskue, for den som ønsker at tage sit tidsforbrug og effektivitet op til revision…

Bogen er et praktisk redskab med konkrete tests og opgaver. Den er let læselig, fyldt med inspiration, og holdt helt nede på jorden, så intet virker uoverskueligt, men tværtimod særdeles fristende at gå i gang med. Hvis du ikke synes, du har tid til at læse bogen, så tag dig tid. Du vil få mere tid, når du har læst den, og den er et uundværligt redskab til alle os, der synes vi aldrig har tid nok.
(Uddrag af anmeldelse på Mikronet, netværk for selvstændige)

Læs hele anmeldelsen

Øg værdien af din indsats og skab effekt på bundlinien

Læs mere om bogen Den effektive leder – succes med en 40 timers arbejdsuge

Individuelle coachingforløb for selvstændige

Trine Kolding har gennem målrettede coachingforløb hjulpet adskillige selvstændige med at skrue op for effektiviteten og styrke både prioritering og planlægning af deres tid og opgaver.

Vil du have styr på din tid som selvstændig? Læs mere om coaching eller kontakt Trine på tlf. 61 71 32 90 eller tk@trinekolding.dk.