Ledere

Er du leder?

Jonglerer du også med budgetter, utallige møder og afbrydelser, mens dine mails flyder over i indbakken?

Danmarks tidsekspert nr. 1 har specialiseret sig i lederens udfordringer og dig redskaber til at skabe balance mellem daglig drift, ledelse, udvikling og strategi. Bagefter kan du give redskaberne videre til dine medarbejdere.

Medarbejdere

Er du medarbejder?

Er du træt af hele tiden at sakke bagud i opgavemængden? Savner du tid, overblik og arbejdsglæde i dine daglige projekter?

Trine Kolding har siden 2000 beskæftiget sig med medarbejderens udfordringer og ved, hvad der kræves af nutidens ansatte. På Trines får du den komplette værktøjskasse til at genvinde både overblik og overskud i en travl hverdag.

Selvstændige

Er du selvstændig?

Glem alt om at løbe stærkere for at nå det hele. At få styr på tiden og blive mere effektiv handler om at bruge tiden på det rigtige.

Med speciale i personlig effektivitet og planlægning samt 14 års erfaring som direktør i egen virksomhed har Trine Kolding grundig indsigt i de særlige vilkår, der gør sig gældende for selvstændige og ledere af mindre virksomheder.

Børnefamilier

Børnefamilie?

Er I ved at drukne i vasketøjsbunker, forældremøder, middagsaftaler, indkøb, madlavning, huskesedler og kronisk dårlig samvittighed?

Trine Kolding giver jer redskaber til en nemmere hverdag i familien med fornyet overblik, struktur og overskud til både børn og parforhold.