Om Jytte Hollender

Fast sparringspartner i 14 år: Nu som underviser hos Trine Kolding – Når tiden er vigtig
Udover at være en fantastisk dygtig underviser og coach er Jytte Hollender indbegrebet af nærvær, overskud og evnen til at se muligheder i enhver situation. Igennem årene har vi delt kontor, udviklet kurser og undervist sammen, været HR-chefer og omsorgsfulde personaleledere for hinanden, sparret, holdt strategi- og udviklingsseminarer, taget uddannelser sammen og i det hele taget nydt at kunne berige hinanden og vores virksomheder. Stor var min sorg derfor, da Jytte for seks år siden valgte at lukke sin kursusvirksomhed og starte som uddannelseschef hos TORM. Bevares, vi havde fortsat vores fælles aktiviteter, men drømmen om at undervise endnu mere sammen fortonede sig i horisonten.

Indtil nu! Jytte er nemlig tilbage som selvstændig kursusunderviser, og hun har taget en vigtig beslutning: Hun vil kun lave ting, der giver hende energi! Heldigvis involverer det mig, så Jytte er nu certificeret i mine kursuskoncepter og allerede i gang med at løse undervisnings- og coachingopgaver for adskillige af mine kunder.

Skal du også have en del af Jytte?
Nu giver jeg ikke slip på hende igen, for hun er trods alt en af mine væsentligste energigivere. Men du må gerne låne hende. Dels kan du booke Jytte til kurser i personlig effektivitet og planlægning.

Bag om Jytte Hollender

Vil du vide mere om Jytte?

Jytte har en baggrund som leder og HR Manager i det private erhvervsliv (bl.a. hos SAS med ansvar for lederudvikling) og har nu egen konsulentvirksomhed. Igennem otte år har hun som selvstændig underviser og coach hjulpet ledere, medarbejdere og virksomhedsejere til at nå deres ønskede mål og resultater ved hjælp af målrettet udvikling og coaching.

Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har undervist i blandt andet kommunikation, effektivitet, teamudvikling, kundeservice og kulturforståelse. Hun brænder for at udvikle teams til bedre kommunikation og mere effektivt samarbejde og på den måde nemmere nå deres fælles mål.

Leder med internationale erfaringer

Jytte har været leder i 11 år på niveauer fra teamleder til skandinavisk Senior Manager. Denne viden og erfaringer har gjort hende til en kompetent sparringspartner for ledere. Som HR Manager har hun i 12 år arbejdet med lederudvikling, teamudvikling og som facilitator i udviklingsprocesser i internationale miljøer samt holdt kurser og workshops i Sverige, Norge, Indien, Singapore og Philippines.

Jytte er certificeret coach og NLP træner i ledelse og formidling samt uddannet som proceskonsulent ved Rambøll Attractor. Hendes undervisningsstil er afslappet og samtidig meget intens og personlig. Og så tror hun på, at læring bedst sker gennem en god kombination af seriøsitet og humor i undervisningen

Jytte er uddannet og certificeret i Trine Koldings koncept og tilbyder kurser og workshops i personlig effektivitet og tidsstyring.

Nyt koncept om fælles effektivitet på vej

Jytte og jeg er i fuld gang med at designe (formentlig Danmarks bedste) koncept til udvikling af effektive teams. Kursusforløbet af baseret dels på min kommende bog om fælles effektivitet i afdelingen/teamet og mine 18 års erfaring udi personlig effektivitet og planlægning for ledere og medarbejdere. Dels på Jyttes 20 års erfaring med at udvikle effektive teams og hendes særlige kompetencer inden for kommunikation og personprofiler. Som abonnent på nyhedsbrevet kommer du henover efteråret til at høre meget mere om, hvad præcist vi kan hjælpe dig og dit team med.

CVVi støtter...

Mødrehjælpen  er en privat humanitær organisation, der rådgiver og  støtter børnefamilier, som har det svært.