Jytte Hollender

Udover at være en fantastisk dygtig underviser og coach er Jytte Hollender indbegrebet af nærvær, overskud og evnen til at se muligheder i enhver situation. Igennem årene har vi delt kontor, udviklet kurser og undervist sammen, været HR-chefer og omsorgsfulde personaleledere for hinanden, sparret, holdt strategiseminarer og taget uddannelser sammen. Jytte er selvstændig kursusunderviser og er certificeret i mine kursuskoncepter. Hun løser undervisnings- og coachingopgaver for adskillige af mine kunder og du kan booke Jytte til kurser i personlig effektivitet og planlægning.

Om Jytte Hollender
Jytte har en baggrund som leder og HR Manager i det private erhvervsliv (bl.a. hos SAS med ansvar for lederudvikling) og har nu egen konsulentvirksomhed. Igennem otte år har hun som selvstændig underviser og coach hjulpet ledere, medarbejdere og virksomhedsejere til at nå deres ønskede mål og resultater ved hjælp af målrettet udvikling og coaching.

Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har undervist i blandt andet kommunikation, effektivitet, teamudvikling, kundeservice og kulturforståelse. Hun brænder for at udvikle teams til bedre kommunikation og mere effektivt samarbejde og på den måde nemmere nå deres fælles mål.

Leder med international erfaring
Jytte har været leder i 11 år på niveauer fra teamleder til skandinavisk Senior Manager. Den viden og de erfaringer har gjort hende til en kompetent sparringspartner for ledere. Som HR Manager har hun i 12 år arbejdet med leder- og teamudvikling, som facilitator i udviklingsprocesser i internationale miljøer samt holdt kurser og workshops i Sverige, Norge, Indien, Singapore og Filipinerne.

Jytte er certificeret coach og NLP træner i ledelse og formidling samt uddannet som proceskonsulent ved Rambøll Attractor. Hendes undervisningsstil er afslappet og samtidig meget intens