Om nyhedsbrevene

I nyhedsbrevet deler jeg ud af min store viden og erfaringer inden for personlig effektivitet og planlægning. Her får du masser af gratis tips og tricks til en nemmere hverdag.

Viden frem for salg

Bare rolig! Formålet er at give dig viden og værktøjer, ikke at sælge en masse. En sjælden gang gør jeg opmærksom på et nyt kursus eller foredrag. Ellers er nyhedsbrevet forbeholdt gratis viden til dig om, hvordan du skaber mere tid, overskud og overblik i en travl hverdag. Derfor kalder jeg også mine nyhedsbreve for artikler. Jeg skriver 6-10 nyhedsbreve om året, så du drukner ikke i daglige mails.

Nyhedsbreve til arbejdslivet og familielivet

I nyhedsbrevet til virksomheder fokuserer jeg på inspiration og konkrete værktøjer til effektivitet og overblik i arbejdslivet. Nyhedsbrevet til børnefamilier handler om at skabe de bedste rammer for en god hverdag i familien. Og ikke mindst om at få ordnet de mange pligter så nemt og effektivt som muligt.

Din mening tæller

Jeg skriver direkte til dig, så din mening tæller. Brug kommentarfeltet. Del dine erfaringer. Stil spørgsmål. Skriv, hvis du har ønsker til emner i kommende nyhedsbreve.