Hvornår har du sidst spillet andre eller selv blevet spillet god? Jeg blev det forleden

”At spille hinanden gode” er et af de udtryk, som er nemme at bruge, og vi alle kan være enige om er en god idé. Men hvordan gør man det i praksis? Hvordan ser det ud, når vi spiller hinanden gode?

Dét oplevede jeg på tæt hold forleden, da jeg havde fornøjelsen af at være oplægsholder på Apropos Kommunikations supplerende arbejdsmiljøuddannelse i København.

Mikkel B. og Henning Dons skabte sammen deres team excellente rammer for en spændende dag om energi, fokus og motivation. Henning bød velkommen med humor og lune og varmede sammen med deltagerne op til at tage imod Nicolai Moltke-Leth med stående klapsalver. Sikke en måde at starte dagen på!

Jeg har kendt Nicolai i mange år og ved, at han ALTID leverer på topniveau og er en holdspiller. Men det var første gang, jeg på egen krop oplevede, hvordan det føles, når man bliver spillet god af ham. Vi havde forinden talt om vinkler og koblinger imellem vores oplæg, og som gammel konferenceudvikler på Teknologisk Institut – Kurser & Uddannelse er det bare et MUST, at deltagerne oplever den røde tråd. Igennem hele sit oplæg kridtede Nicolai banen op for resten af dagen og gav bolden op til både Chris MacDonald og mig, så vi nemt kunne sparke den i mål. Samtidig havde Chris, der ikke kunne være med fysisk fra morgenstunden, fået arrangeret, at han kunne lytte med og høre vores oplæg. Da han gik på, kunne han derfor nemt referere tilbage til pointer og koblinger. Ah, men for hulen og i bedste Ole Henriksen-stil: I LOVE IT!

I en branche som vores, hvor man selv er produktet og sjældent har tætte kolleger, er det simpelthen så befriende og skønt at opleve på tæt hold, hvordan man kan spille hinanden gode og i fællesskab levere kvalitet. Så 1000 tak Nicolai Moltke-Leth og Chris MacDonald for stor generøsitet og godt kollegaskab! Det skaber stor arbejdsglæde 🙌🌟🤸‍♀️

Og en KÆMPE tak til et helt igennem veloplagt og engageret publikum: I var intet mindre end fantastiske!

Min arbejdsglæde var på indeks 1000, og jeg er stadig flyvende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *