68 tips til større effektivitet

Se videooptagelsen af mit indlæg 

I slutningen af maj havde jeg den store fornøjelse at deltage på årets brag af en konference: Arbejdsglæde LIVE 2013!

Bag konferencen står Alexander Kjerulf og hans team fra Arbejdsglæde nu.  Alexander er en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde og er forfatter bl.a. til bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 – styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinien.

68-tips-til-stoerre-effektivitet3Hvis du ikke tidligere har deltaget i arbejdsglædekonference, er det på høje tid, at du gør! I år løb Arbejdsglæde LIVE! af stabelen for femte år i træk og slog deltagerrekord med 350 glade mennesker. Arrangementet var et overflødighedshorn af  inspiration og ideer til at styrke arbejdsglæden, og energiniveauet var i top fra start til slut.

Under mit indlæg introducerede jeg de ti træk ved effektive ledere og gav konkrete forslag til, hvordan man kan reducere arbejdstiden fra 60 timer om ugen til en 40 timers arbejdsuge.

Vi udskrev desuden en konkurrence om et par eksemplarer af bogen Den effektive leder. For at medvirke skulle deltagerne bidrage med deres bedste tips til at styrke effektiviteten. Der kom mange!

Jeg har samlet alle de gode ideer i en oversigt, så du også kan blive inspireret. Hent de mange tips her (se link i listen til venstre)

Mange sommerhilsener, Trine

PS! Klik her for at se indlægget om de effektive ledere her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *