Børn i byen giver “Overskud i familien” 4 ud af 5 stjerner

Børn i byen er hjemmesiden, der gør det nemt at finde på ting at lave med børnene. De har læst og anmeldt bogen “Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen”, og du kan læse et uddrag af anmeldelsen her:

“E-Bogen er overskueligt bygget op med 10 kapitler, hvor emner som bl.a. indkøb, madplaner, nem madlavning med stordriftsfordele, hvordan man plejer de nære relationer, børneopgaver, effektiv oprydning og mange andre relevante emner, bliver taget op til et effektivitets-tjek …

… Personligt fik jeg rigtig meget ud af at læse kapitel 4 om børneopgaver, og hvordan man får børnene til at hjælpe mere til. Jeg har fået blod på tanden til at kaste mig ud i piktogrammer, og jeg glæder mig til at afprøve stjernesystemet. Derudover var kapitlet om nem madlavning med stordriftsfordele en inspirationskilde for mig. 10 liter kødsovs på 1 time lyder lidt voldsomt, men prøves af, det skal det! For det kan jo bruges til både lasagne, spaghetti, chili con carne, tacos, tortillas osv.”

Læs hele anmeldelsen her

Gør som mere end 2.700 børnefamilier og følg bogen på Facebook og få masser af gratis tips og inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *