”Effektive sammen”– en uundværlig bog for lederen, der gerne vil skabe mere tid, motivation og arbejdsglæde i sit team

Først og fremmest tak! Jeg sætter stor pris på, at du har valgt at investere din værdifulde tid i at abonnere på mit nyhedsbrev. Derfor skal du være den første til at vide, at min syvende og seneste bog ”Effektive sammen – om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde” nu er klar til udgivelse!

Om bogen ”Effektive sammen”
Danmarks tidsekspert nr. 1 har skrevet en uundværlig bog for den leder, der gerne vil have sit team til at arbejde effektivt – og på en bæredygtig måde, så medarbejderne oplever arbejdsglæde og motivation.

Vi forstår ofte ordet effektivitet som et spørgsmål om, at vi bare skal løbe noget stærkere. Men man kan sagtens løbe stærkt og udrette en masse uden at være spor effektiv. Effektivitet handler om, hvordan vi i fællesskab indretter arbejdspladsen, fordeler vores opgaver og udnytter vores ressourcer og styrker, så de skaber mest mulig værdi – og samtidig mest mulig arbejdsglæde for medarbejderne.

En lang række historier fra forskellige typer organisationer viser, hvordan andre har arbejdet med at blive mere effektive sammen. Gode råd og redskaber gør bogen let at bruge.

Hvordan bruger vi mest effektivt vores tid i et professionelt fællesskab? I stedet for altid at fokusere på den enkelte medarbejders effektivitet viser Trine Kolding, hvordan vi i fællesskab opnår størst mulig værdi af den kollektive arbejdsindsats.

Praktisk håndbog baseret på interview med 20 ledere og medarbejdere
Bogen er baseret dels på mine iagttagelser og erfaringer, dels på interviews med 20 ledere og medarbejdere, der er lykkedes med at skabe øget fælles effektivitet. Den er spækket med inspiration, værktøjer og trin for trin-anvisninger, du som leder kan tage i brug med det samme.

Her er endnu en forsmag fra indledningen
”Tid er en af de vigtigste ressourcer vi har. Vi vil gerne have så meget glæde som muligt af den tid, vi har til rådighed. Både når vi har fri og selv bestemmer over det meste af tiden. Og i arbejdslivet, hvor vi har pligt til at bruge tiden effektivt, fordi vi får løn for at udføre et stykke arbejde.

Mange bryder sig ikke om ordet effektivitet, fordi det bringer associationer til kontrol, påtvungen travlhed og i mange tilfælde stress. Men vi kommer ikke uden om, at vi på arbejdspladsen skal forholde os til, hvordan vi bruger vores tid, og om vi får nok ud af den.

Hvad nu, hvis jeg sagde, at du som leder kan indfri kravene til effektivitet uden at bede medarbejderne om at løbe stærkere? At der findes en måde, hvor du både kan skabe et større udbytte med den samme indsats og samtidig højne motivationen og trivslen blandt dine medarbejdere? Løsningen findes, og du får den serveret trin for trin – lige til at gå til.”

Bestil dit eksemplar allerede nu
Bogen udkommer den 8. marts 2019, men du kan allerede nu forudbestille, så du modtager den på udgivelsesdagen. Udsalgsprisen er kr. 300,-. Som abonnent på mit nyhedsbrev får du rabat og kan erhverve den for kun kr. 275,- (+ forsendelsesomkostninger).

Du kan bestille bogen ved at sende mig en mail med navn og adresse på tk@trinekolding.dk. Husk at skrive abonnent i emnefeltet.

Signeret eksemplar?
Vil du have dit eksemplar signeret, skal du blot skrive det i mailen. Er bogen en gave, og ønsker du en særlig hilsen? Den klarer vi også!

Du ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Bedste hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *