Få styr på din tid

– 10 ugers online videokursus med personlig rating og effektmåling

Tag tiden i egen hånd – bliv tidsstyrer!

Hent pdf her

I en hverdag med mange deadlines, afbrydelser, hasteopgaver og overspringshandlinger er der udfordringer og tidsrøvere  nok til at forstyrre vores fokus. Men med små, virkningsfulde justeringer kan du erobre tiden tilbage og blive en tidsstyrer – i stedet for at være tidsstyret.

Danmarks førende ekspert i personlig planlægning og effektivitet, Trine Kolding, giver dig råd, tips og mange konkrete værktøjer, som straks kan tages i brug på jobbet. Værktøjerne er afprøvet af mange før dig, og har en garanteret virkning ved konsekvent brug. Spar mellem 5 og 10 timer om ugen. Hver uge!

Indhold

I ugentlige videomoduler á 6-8 minutter vil du arbejde med konkrete øvelser, som fletter sig ind i din hverdag: Planlægning, prioritering, klare mål, tidstyper, forventningsafstemning, tidsestimering, udskydelsesadfærd, nedbrydning af større opgaver og nye vaner.

Tidsinvestering og mål

I løbet af kursets 10 uger får du med et minimalt tidsforbrug på en-to timer om ugen stor bevidsthed om, hvor netop dine tidsrøvere gemmer sig og hvordan du får has på dem. Du bliver over tid guidet til nye vaner, som gør hverdagen lettere, mere overskuelig og ikke mindst meget mere effektiv.

 

Kurset er tilrettelagt i samarbejde med analyseinstituttet Voxmeter, og har brugervenligheden i top. Det indeholder personlig rating af øvelser og effektmåling før og efter kurset. Du modtager grafiske oversigter over dit forløb, så du får overblik over din fremgang og de områder, du fortsat kan optimere.

Du er kun ét klik fra et læringsunivers, der er bygget op omkring nærværende videoer med visuel opslagstavle, personlige noter, trænerens materialer til download, invitationer på mail før hvert modul og reminders i indbakken, hvis deadline overskrides.

Pris

Kurset koster kr. 1.150,- + moms. Ved køb af flere kurser tilbydes fordelagtige pakkeløsninger. Skriv til info@openmindkurser.dk for mere info.

Kontakt og mere om kurset

Kontakt Open Mind Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *