Få styr på tiden

Få styr på tiden er 4. bog i Børsen Mikros populære bogserie, som henvender sig til mikrovirksomheder, selvstændige og freelancere. I denne konkrete og praktiske bog sættes fokus på emner som:

Øget effektivitet og bedre tid
Du får indblik i, hvordan du med simple justeringer bliver en større tidsrealist og bedre planlægger og samtidig sparer tid i hverdagen.

Tidsbudgetter og tidsregistrering
Tidsbudgettet er aha-oplevelse for de fleste. Du får inspiration til realistiske budgetter og værktøjer til optimal styring af din tid og øget indtjening.

Prioritering og planlægning i en hektisk hverdag
I løbet af en travl arbejdsdag er det nemt at miste overblikket. Bogen giver dig et uundværligt værktøj til at prioritere din tid og komme på forkant med opgaverne.

Balance mellem arbejdsliv og familieliv
Et opgør med myten om, at livet som selvstændig altid er hårdt og indebærer lange arbejdsuger. Som succesrig virksomhedsejer og tvillingemor med en arbejdsuge på 30-37 timer viser forfatteren, at det ER muligt at skabe en god balance.

Bemærk! Ikke kun for selvstændige
Som en del af Børsen Mikros bogserie er de fleste af bogens eksempler taget fra den selvstændiges. Værktøjerne er imidlertid universelle og kan med stor fordel også benyttes af medarbejdere eller chefer i større virksomheder.

Læs anmeldelse af bogen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *