Konference og reception for min nye bog – TAK!

Kæmpe tak til talere, gæster og Gyldendal Business for at gøre reception og konference i anledning af min nye bog til en særligt fantastisk eftermiddag!

Mere end 100 mennesker var mødt op for at høre, hvordan vi kan være effektive sammen og skabe mere tid, motivation og arbejdsglæde. Tre af de medvirkende interviewpersoner holdt oplæg omkring deres vigtige pointer set fra lederens, medarbejderens og HR funktionens perspektiv, og social entrepreneur-ekspert Tania Ellis anmeldte bogen ud fra et samfundsmæssigt perspektiv.

Den korte version er: Der findes et stort og mange steder uforløst potentiale i ikke blot at kigge på den enkelte medarbejders tidsanvendelse, men også at vende blikket mod hvordan teamet kan være effektive sammen. Og som leder kan du gøre en kæmpe forskel både via din adfærd og gennem en målrettet proces.

Bogen fortæller, præcis hvilken adfærd og proces der skal til for at lykkes med at skabe større fælles effektivitet OG motivation og arbejdsglæde!

Jonas Juel Thomsen fra Arbejdernes Landsbank, Helle Gyldenberg Lassen, Skifteretten på Frederiksberg og Moa Engqvist fra Fællesrådgivningen for Børn og Unge:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *