Lyt til podcast og interview om FOKUS – masser af tips og inspiration

 

Sikke en start på det nye år! Der er stor interesse fra pressen for mine nye bog FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne. Så jeg er vist ikke alene om at synes, at det er spændende at finde ud af, hvordan vi kan blive bedre til at fokusere i en hverdag med mange afbrydelser og distraktioner.

Sådan håndterer du afbrydelser i arbejdet

Søren Drimer Pejstrup er dyrlæge og indehaver af virksomheden Succes I Veterinær Praksis, hvor han bl.a. udgiver en ugentlig podcast for dyrlæge. I denne uge har han inviteret mig med som gæst, hvor vi sætter fokus på afbrydelser i løbet af arbejdsdagen. Du behøver ikke at være dyrlæge for at få udbyttet af podcasten. Alle kan bruge de mange tips og metoder til at skærpe fokus i en travl hverdag.

Lyt til podcasten her: Afbrydelser i arbejdet

Multitasking, overspringshandlinger og genoptræning af slappe fokusmuskler

Mandag aften var jeg på besøg i Radio NOVAs AFTENKLUBBEN, hvor jeg taler med studievært Daniel Cesar Bredegaard om bogen. Vi kommer rundt om mange emner, fx fokusperioder, multitasking, afhængighed af bestemte hjemmesider, overspringshandlinger og hvordan man genoptræner sin slappe fokusmuskel.

Hør udsendelsen her: Radio NOVAs AFTENKLUBBEN

Vores fokusmuskel bliver slappere og slappere

I dette interview fortæller jeg mere om bogen FOKUS, og hvorfor du skal komme i gang med at træne din fokusmuskel. Du kan også blive klogere på, hvad begrebet mikrokedsomhed betyder, og om det virkelig er rigtigt, at vi hellere vil give os selv stød end at kede os!

Læs artiklen her: Vores fokusmuskel bliver slappere og slappere

Nyt kursus om FOKUS hos Center for Ledelse

Har du tankemylder, kæmper du med at koncentrere dig om det, du er i gang med, og har du svært ved at være ordentligt til stede, når du er sammen med andre mennesker? Hopper du ofte frem og tilbage mellem ideer, opgaver og aktiviteter? Er du træt af at lave overspringshandlinger, og får du sjældent gjort ting færdige? Så skal du deltage på kurset og lære, hvordan du styrker din evne til at finde og fastholde fokus.

Sammen med Center for Ledelse har jeg udviklet et nyt kursus baseret på bogen FOKUS.

Dit udbytte af kurset:

  • Værktøjer til at finde og finde fastholde fokus
  • Metoder til at træne din fokusmuskel
  • Strategier til at få afsluttet dine opgaver
  • Redskaber til at håndtere afbrydelser og være mere nærværende.
  • Ro i hovedet, mere tid og overskud og større personlig effektivitet

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: Sådan får du et knivskarpt fokus

Mange hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *