Meget stolt og taknemmelig over de positive anmeldelser af bogen FOKUS!

At skrive en bog er en langsommelig og til tider ensom proces, og derfor betyder både læsernes og anmeldernes feedback en del 🙏

Bogvægten.dk anbefaler, at du bestiller bogen med det samme:

”… lettilgængelig bog, der veloplagt anskueliggør de udfordringer vi kæmper med, når det gælder opmærksomheden.”

“Det siger sig næsten selv, at denne bog er yderst nyttig for mangen en læser. Den er tilmed lettilgængelig og yderst velformidlet. Tilbage er kun at sige: Hold dit fokus og få bestilt bogen her!”

Læs hele anmeldelsen her:

Sundhedskultur giver bogen 4 ud af 6 stjerner:

”… der ligger bunker af erfaringer, faglig indsigt i de mange forskellige teorier om hjernens funktionsmåder samt ikke mindst også personlige erfaringer og eksperimenter bag forfatterens opmuntrende og konstruktive råd. Trine Kolding har en god analytisk sans kombineret med en ualmindelig let flydende og forståelig pen samt ikke mindst en meget empatisk funderet forståelse af sin målgruppe, som er alle mennesker, der har arrangeret sig et liv fuldt af stimuli og afbrydelser, men uden rigtige pauser.”

Læs hele anmeldelsen her

Bogvægten.dk anbefaler: Hold dit fokus og få bestilt bogen her!

“De faglige og teoretiske perspektiver er gennemarbejdet, og forfatteren virker til i høj grad at have sat sig ind i baggrundsmaterialet, som hun bruger til at underbygge sin argumentation.

Bogen kan bruges i mange forskellige situationer. For mange vil den være relevant som et værktøj til at tilegne sig ny viden og nye værktøjer. For nogle vil den være relevant som et forebyggende perspektiv i forhold til den måde, som den enkelte måske lidt uhensigtsmæssigt har fået indrettet sit arbejds- og privatliv på. … hjælpe ledere og konsulenter, som netop sidder i en svær situation og måske er blevet overmandet af for meget arbejde og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Bogen er tilpas forstyrrende og stiller en række relevante spørgsmål til den tid, vi lever vi.

Du skal læse bogen, hvis du ønsker at udvide din horisont, skærpe dit fokus og læse en bog med en vis dybde skrevet i et sprog, hvor vi alle kan være med.”

Anmeldt i Skolelederforeningens blad Plenum (april 2022) af Lars Lundgren, Konsulent, Center for Skole, Frederikshavn

Læs hele anmeldelsen

Mange stolte hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *