Julegave til dig + sidste chance for en gratis bog

Julen nærmer sig, og det gør udgivelsen af min nye bog FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne også. Derfor skal du som læser af mit nyhedsbrev selvfølgelig have en julegave! Jeg har valgt kapitel 8, som handler om at droppe overspringshandlingerne, så du kan få et bedre fokus:

”Overspringshandlinger er en særlig type af selvskabte afbrydelser, der volder så mange problemer i forhold til både fokus, tid og dårlig samvittighed, at de fortjener et kapitel for sig. En stor del af klienterne i min coachingpraksis har et ønske om at blive bedre til at fokusere. Samtidig beretter de om problemer med overspringshandlinger og udskydelsesadfærd. De udskyder bøvlede, kedelige eller tids- og koncentrationskrævende opgaver både på jobbet og derhjemme og ender med kun at nå dem, der er lette eller kan løses på kort tid. Nogle tilskriver denne adfærd en slap rygrad, men den køber jeg ikke. Jeg ser snarere en sammenhæng mellem fokusproblemer og overspringshandlinger. Hvis du laver mange overspringshandlinger, er det svært at bevare fokus. Tilsvarende kan du nemt føle dig fristet af overspringshandlinger, hvis du ikke kan fokusere.”

Download hele kapitlet her og få 17 konkrete strategier, der virker med det samme, så du kan skrue ned for overspringshandlingerne og op for et knivskarpt fokus:

Hent kapitel 8: Drop overspringshandlingerne

SIDSTE CHANCE! Bestil inden den 17. december og få en gratis bog!

FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne udkommer 10. januar 2022. Hvis du bestiller inden den 17. december, får du en gratis bog med i købet. Du kan vælge mellem Kend din tidstype og få styr på planlægningen eller Effektive sammen – om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde, som du modtager sammen med FOKUS, når den udkommer.

Bestil bogen her

Mange hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *