NY WORKSHOP: Få tingene gjort!

– kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver. Alligevel kan du ikke komme i gang, før du lige har hentet kaffe, talt med kollegaen, flyttet lidt rundt på bunkerne på skrivebordet og tjekket mails. Kan du genkende situationen?

Eller måske har du et større oprydningsprojekt, du burde være gået i gang med for længst, men bare ikke orker. Alene tanken om det er uoverskuelig. Nogle opgaver har det med at vokse os over hovedet, andre giver os præstationsangst. Kedelige opgaver, svære opgaver, perfektionisme og opgaver uden klart formål er også typiske eksempler på, hvorfor vi laver overspringshandlinger.

En ting er sikkert: Jo længere tid du udskyder opgaven, jo værre bliver det, og jo mere tid spilder du! På workshoppen får du masser af strategier og inspiration til at droppe overspringshandlingerne og komme i gang med det samme.

Det får du på workshoppen

  • Hvorfor udskyder vi? Hør om de hyppigste årsager
  • Trælse opgaver? Inspiration til at ændre dit fokus
  • Sådan kommer du godt i gang med de store opgaver
  • Hopper du frem og tilbage mellem opgaver? Hør, hvordan du skærper dit fokus
  • Når perfektionismen spænder ben – om at udfordre sin indre perfektionist
  • Uklarhed omkring opgaven? Spar masser af tid ved at stille de rigtige spørgsmål
  • Dine vigtigste strategier fra i morgen

Varighed og form

1-3 timer efter aftale. Workshoppen er en blanding af korte oplæg, diskussion og arbejde med udvalgte værktøjer. Der forudsættes høj deltageraktivitet.

Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og foredragsholder med speciale i effektivitet og tidsstyring. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til fem bøger om effektivitet.
Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent samt certificeret coach.

Book en workshop

Er du interesseret i et foredrag eller en workshop? Kontakt Trine Kolding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *