NYT KURSUS! Skal du og dit team også være effektive sammen i 2020?

Sammen med min kollega Jytte Hollender har jeg udviklet et målrettet lederkursus, der hjælper dig til at få styr på, hvordan du og dit team bliver effektive sammen og skaber både tid, motivation og arbejdsglæde.

Hvorfor dette kursus specielt for ledere?

En leders hverdag er ofte travl og kompleks, og det kræver både ekstra tid og ressourcer at drive forandringsprocesser udover de daglige driftsopgaver og personaleledelse. I bogen ”Effektive Sammen” får du som leder både inspiration og værktøjer, men det kræver tid og disciplin først at læse bogen og dernæst at omsætte det læste til handling. 

Kurset ”Effektive sammen i teamet” giver dig genvejen til succes. Du investerer en enkelt dag og får de bedste tips og konkrete værktøjer til at skabe fælles effektivitet. Når kurset er omme, ved du præcist, hvad du skal gøre. Du ved, hvad dine egne styrker og udfordringer er i forhold til den proces, du skal igennem, og du har en klar handlingsplan.

Hvis du ønsker at få indsigter og værktøjer serveret på et sølvfad og have en klar køreplan, er dette endags kursus et must for dig.

Dato, sted og pris

Kurset afholdes tirsdag den 21. april 2020 kl. 9-16.00 på Comwell Roskilde og koster kr. 6.500,- + moms. Med i prisen er bogen ”Effektive Sammen – skab tid, motivation og arbejdsglæde” samt foropgaver og opfølgningsmails.

Early Bird pris!
Tilmeld dig inden 1. februar 2020, og betal kun kr. 5.900,- + moms.

Program og tilmelding

Se programmet og tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *