Spændende nyt på vej + gratis FOKUS-kort til dig

Jeg har teamet op med Katja Bamberger Bro, der er kvinden bag successen Small Talk Big Questions. Small Talk-spillet består af en kortæske med 71 spørgsmål på både dansk og engelsk, som oprindeligt er udviklet til at tage en digital pause og i stedet sætte fokus på samvær og nærvær i børnefamilien. Small Talk Big Quesions så dagens lys i 2018 og er siden udkommet i adskillige versioner målrettet familieliv, arbejdsliv etc.

Kortene er geniale til at skabe dialog, tale om udvalgte emner og blive inspireret af hinanden til at tænke i nye baner.

I anledning af at jeg taler på Bogforum i år, har Katja og jeg lavet et eksklusivt udvalg af samtalekort baseret på min bog FOKUS. Dem kan du hente helt gratis her: https://lnkd.in/ee_23qE9

Snart går vi i gang med at producere en hel æske fyldt med 49 kort, som du kan købe separat eller sammen med bogen. Du kan bruge kortene til at skabe dialog på arbejdspladsen, i familien eller med #digital dine venner om, hvordan I kan styrke jeres fokus. FOKUS-æsken er også oplagt som værtsgave, julegave eller mandelgave.

Hvis du allerede nu ved, at du skal have en FOKUS-æske, så send mig en mail: tk@trinekolding.dk
Så får du besked, så snart æsken er klar fra trykkeriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *