Vil du have 149 konkrete tips til mere overskud og familietid?

Følg bogen på Facebook

Køb e-bogen her

Sukker du også efter mere tid? Føles hverdagen ind imellem som et forhindringsløb for at nå det hele? Og har du også svært ved at holde styr på de mange aftaler, aktiviteter og arrangementer?

Så er der godt nyt! Bogen til børnefamilier, der savner mere overskud, tid og nærvær i dagligdagen, udkommer den 23. august. Her får du og din familie 149 konkrete tips til mere overskud og familietid i hverdagen.

Alle ideer, metoder og redskaber er testet i praksis af mig og af de mere end 50 familier, der gavmildt har bidraget med deres bedste tips og tricks til en nemmere hverdag i den travle børnefamilie. Bogen udkommer i e-bogsformat, så du kan downloade en lang række vil-du-have-149-konkrete-tips-til-mere-overskud-og-familietid2tjeklister, skabeloner og andre gode redskaber til den travle børnefamilie.

Med bogen Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen får du:

  • De seks trin, der hjælper hjernen og frigør tid.
  • Tjeklister, skemaer og indkøbslister.
  • 13 smarte måder at spare tid i køkkenet på.
  • Et helt kapitel om børneopgaver og masser af inspiration til, hvordan du får børnene til at hjælpe mere til.
  • 15 forslag til at indrette hjemmet praktisk og gøre oprydningen effektiv.
  • 24 ideer og metoder til at skabe mere af den gode tid til dig og dine nære relationer.
  • En knap til at skrue ned for den evindelige dårlige samvittighed.
  • Og meget, meget mere…

Bogen er et must for alle børnefamilier, der sukker efter mere overskud og tid. Den er krydret med en lang række illustrationer, humoristiske historier, et væld af eksempler samt lister og skemaer, du kan downloade, så du hurtigt og nemt er i gang. Med 149 lettilgængelige og praktiske ideer, er du kun få skridt fra en nemmere hverdag.

Følg med på Facebook, https://www.facebook.com/Overskudifamilien, hvor jeg vil dele tips og tricks til en nemmere hverdag med større overskud. Når du ”Liker” siden Overskud i familien, modtager du et gratis kapitel. Du kan også skrive om dine egne gode ideer og deltage i lodtrækningen om tre gratis logins til bogen.

Mange hilsener,

Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *