WAUW, FOR NOGLE DEJLIGE DAGE MED KICK OFF DAGEN 2023

1000 tak til de knap 1.000 veloplagte og engagerede deltagere på LearnXs Kick Off Dagen på Bremen Teater og Hermans i Tivoli Friheden. I var fantastiske at holde oplæg for, og jeg håber, I alle blev inspirerede til at droppe multitasking og eksperimentere med de forskellige fokusboostere.

SLÆDEHUNDE, PEBERMYNTECHOKOLADE, KICK ASS KOLLEGER, ISBADE OG LIVSSTILSTRENDS

Blot et udpluk af de mange emner på Kick Off Dagen:

Christian H. Liebergreen fortalte humoristisk og indlevende om samarbejde og kommunikation, når man er afsted med Siriuspatruljen. Det mindede mig om et kursus, jeg holdt for Forsvaret for en del år siden. Dagen startede med tekniske vanskeligheder og en skydevæg, der havde sat sig fast. Vi baksede længe med det uden resultat, men så trådte to deltagere ind ad døren: den daværende chef for Siriuspatruljen og en af hans medarbejdere. “Hvad er problemet?”, spurgte han, og så gik de to ellers systematisk til værks, og kort tid efter var alt fikset og klar til start👨‍🔧🛠️ Siden da har jeg flere gange tænkt, når et vanskeligt problem opstod: “Man skulle lige have haft Siriuspatruljen ved hånden” 😅

Merete Bergman Smit leverede endnu et inspirerende oplæg om, hvordan man gennem sit mindset kan blive verdens fedeste kollega. Og ja, det starter med DIG! Alle kan pege på en træls kollega, men hvad gør vi selv for at være en kick ass kollega?

David Owe og jeg byttede bøger i København, og jeg er godt i gang med at læse om åndedrætsteknikker og isbade. Jeg er verdens mest kuldskære person (endnu mere respekt for Siriuspatruljen!), men David fortalte mig i går, at både dopamin og endorfinniveauet øges med ca. 300 procent (David, er det korrekt citeret?), når man hopper i et isbad. Og for en hjernenørd som mig er det argument nok! Så bliver vi både topbegejstrede og topfokuserede😎. Så nu skal jeg på jagt efter en kummefryser🥶❄️

Desværre nåede jeg ikke Christian Graus oplæg, men på mandag gør vi heldigvis det hele igen på Odense Teater. Glæder mig!

Tusind tak til LearnX, Tikko og Athenas Danmark for at invitere og særlig tak til Helena Jensen for at være en fantastisk konferencier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *