Kender du din egen tidstype? Med Trine Koldings nye bog i hånden er du ikke længere i tvivl!

Køb e-bogen
Køb papirbogen

Var du typen, der skrev dansk stil natten før aflevering, eller skrev og afleverede du altid i god tid? Er du tilhænger af lister, skemaer og planer, eller foretrækker du en tom kalender? Svaret afhænger af, hvilken tidstype du egentlig er!

I min nye bog Kend din tidstype – og få styr på planlægningen kan du læse om tidstypeuniverset, som består af De tre tidstyper®: tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din tidstype, forstår du bedre, hvorfor du disponerer din tid, som du gør, og hvorfor samarbejdet glider lettere med nogle mennesker frem for andre.

Kend din tidstype giver det nuancerede billede af de tre tidstyper – og for de fleste læsere vil det indebære en del aha-oplevelser, fx ”Aha, det er derfor, jeg bedst kan lide den slags arbejdsopgaver”. Du forstår, hvorfor kollegaen hidser sig op tre dage før deadline, når du ikke er gået i gang, eller omvendt, at du bliver frustreret over, at chefen tror, du ”lige” kan nå en tredages opgave til i morgen.

Tidsoptimisten

Tidsoptimister kommer oftest i sidste øjeblik eller for sent og bruger udsagn som: „Det tager kun fem minutter“ eller „Vi når det nok – der er masser af tid“. De er gode til at sige ”JA”, til at fordybe sig og til at fokusere på én ting ad gangen.

Tidsrealisten

Struktur og planlægning er nøgleord i tidsrealisters verden. De trives bedst med, at der er nogenlunde styr på tid, opgaver og projekter. Dog ikke for meget, da overdreven struktur kan føles som en spændetrøje. De kender de tre T’er: Ting Tager Tid.

Tidspessimisten

Tidspessimister stortrives i funktioner med en høj grad af forudsigelighed og langtidsplanlægning. De er ekstremt pligtopfyldende, hvad angår deadlines og mødetider. De er fremadskuende og tænker løbende over, hvad næste skridt er.

Med humor og en god portion eksempler bliver du guidet gennem nuancer og forskelle i de tre tidstyper og deres varianter. Jeg sætter fingeren på det ømme punkt: samarbejdet mellem de forskellige tidstyper – og giver løsningsforslag og oplæg til at overvinde samarbejdsvanskeligheder. Bogen indeholder også en test, så du kan fastslå din egen tidstype. Og få andre til at erkende deres!

Om forfatteren

Trine Kolding er ophavskvinde til De tre tidstyper® og Danmarks førende ekspert i personlig effektivitet og planlægning. Med denne bog giver hun dig en grundig indføring i tidstypeuniverset og konkrete redskaber til én gang for alle at få styr på planlægningen.

Køb bogen som e-bog

Kend din tidstype af Trine Kolding er udgivet som e-bog (ePub-format) hos Gyldendal Business. E-bogen kan købes i alle danske net-boghandlere.  Køb e-bogen til kr. 70,- her.

Er du mere til papirbøger?

Fortvivl ikke! Vi har naturligvis fået trykt bogen i det gode, gammeldags papirformat. Du kan købe Kend din tidstype og få styr på planlægningen til kr. 129,- her.

Mange hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *