Kommer du altid for sent? Eller for tidligt?

Var du typen, der lavede dansk stil natten før aflevering, eller skrev og afleverede du altid i god tid? Er du tilhænger af lister, skemaer og planer, eller foretrækker du en tom kalender? Svaret afhænger af, hvilken tidstype du egentlig er!

Køb bogen her

Som e-bog:Køb e-bogen til kr. 70,- her   //   I papirformat:Køb den trykte bog til kr. 129,- her

I min nye bog “Kend din tidstype – og få styr på planlægningen” kan du læse om tidstypeuniverset, som består af De tre tidstyper®:Tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din tidstype, forstår du bedre, hvorfor du disponerer din tid, som du gør, og hvorfor du bliver frustreret over, at din bedre halvdel altid kommer for sent. Måske er du gift med en tidspessimist, hvilket forklarer, hvorfor du bliver irriteret over, at din partner vil planlægge sommerferien mindst seks måneder før afgang.

”Kend din tidstype” giver dig et nuanceret billede af de tre tidstyper og indebærer en del aha-oplevelser, fx ”Det er derfor, jeg altid skriver lister”, eller ”Nå ja, der er årsagen til, at jeg altid venter til sidste øjeblik med at gøre tingene”. Du forstår, hvorfor din kæreste hidser sig op, når du en hel time før festen ikke har klædt om endnu, eller hvorfor du bliver helt træt ved tanken om familiekalender og madplaner.

Tidsoptimister kommer oftest i sidste øjeblik eller for sent og bruger udsagn som: „Det tager kun fem minutter“ eller „Vi når det nok – der er masser af tid“. De er gode til at sige ”JA” og til at være nærværende i samværet med andre mennesker.

Struktur og planlægning er nøgleord i tidsrealisters verden. De trives bedst med, at der er nogenlunde styr på tiden og familiens aftaler. Dog ikke for meget, da overdreven struktur kan føles som en spændetrøje. Vigtigst af alt kender de til de tre T’er: Ting Tager Tid.

Tidspessimister elsker langtidsplanlægning og er ekstremt pligtopfyldende, hvad angår aftaler. De er fremadskuende og har helt styr på, hvad der skal ske i dag, i morgen etc.

Med humor og en god portion eksempler bliver du guidet gennem nuancer og forskelle i de tre tidstyper og deres varianter. Du får masser af viden om tidstyperne på jobbet, deres typiske adfærd i udvalgte situationer og som bonus et kapitel dedikeret specielt til de udfordringer, tidstyperne støder på i familielivet. Igennem hele bogen sætter jeg fingeren på det ømme punkt: Sammenstød mellem de forskellige tidstyper. Du får masser af løsningsforslag og inspiration til at overvinde forskellene. Bogen indeholder også en test, så du og din partner kan fastslå jeres respektive tidstype og vide, hvordan I kan håndtere dem privat og på arbejde.

Hvem ved? Måske kan bogen om tidstyperne endda spare dig for mange timers ægteskabsterapi!

Mange hilsener, Trine


En kommentar til “Kommer du altid for sent? Eller for tidligt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *