Undgå stress, nå dine mål og tjen flere penge!

Lyder det for godt til at være sandt ? Det synes vi nu ikke.

Trine Kolding og TimeLog har derfor indgået et samarbjde med den fælles mission at udbrede budskabet om, hvorfor det er vigtigt at planlægge sin tid – både for at undgå stress, at opnå sine egne og arbejdspladsens mål samt at tjene flere penge.

Tiden som omdrejningspunkt
Vi mangler den altid, den bliver altid væk fra os, og vi higer efter mere – tid! Tid er omdrejningspunktet for de fleste, og kabalen med at få arbejde og privatliv til at gå op er ofte svær at løse. Trine Kolding og TimeLog har dét tilfælles, at de begge tilbyder værktøjer, der kan hjælpe til at få det optimale ud af tiden.

Trine Kolding er tidsrealist og med fem bogudgivelser bag sig, lever hun i dag af at coache og afholde kurser samt foredrag om, hvordan vi bedst planlægger vores tid.

Tidsregistrering hjælper dig til at holde styr på din tid. Samtidig synliggør
den, hvor lang tid de forskellige opgaver reelt tager. Med tidsregistrering
skaber du fundamentet for realistisk planlægning, tilbudsgivning og fakturering.”

Trine Kolding, ”Få styr på tiden”.

TimeLog tilbyder et online tidsregistreringssystem til virksomheder, hvor tid er deres vigtigste vare. TimeLog understøtter virksomhedens arbejdsprocesser og hjælper alle lige fra den øverste ledelse til den enkelte medarbejder med at nå sine mål og sætte værdi på tiden.

Her kan du blive inspireret
Samarbejdet mellem Trine Kolding og TimeLog indbefatter afholdelse af et gå–hjem møde d. 14. april 2015, samt et oplæg på TimeLogs kundeseminar d. 22. september 2015. Derudover vil Trine og TimeLog publicere indlæg på TimeLogs blog.

Så hvis du vil være mere effektiv, samtidig med at du er nærværende, har overblik og når det hele, så tilmeld dig TimeLogs nyhedsbrev og få inspiration og hjælp til at nå dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *