Vind gratis coachingsession med Danmarks tidsekspert nr. 1!

Vinderen er fundet!

Først og fremmest 1000 tak til alle jer, der deltog i konkurrencen! Vinderen af en times gratis tidscoaching er nu fundet:

Maia Louise Lunn Vonsbæk

Maia er fra Aarhus og underskriver sig med: Tidsoptimisten (tvillingemor & leder). Jeg glæder mig til at møde hende snart, og så håber jeg, at alle I andre er blevet klogere på både jeres egen og andres tidstype!

Mange hilser, Trine

Danmarks tidsekspert nummer et, Trine Kolding, har skrevet en underholdende og letlæst e-bog om at styre sin tid”. 

Sådan indleder Jyllands-Postens anmelder Ulla Bechsgaard sin helsides anmeldelse af min nye bog og kvitterer med ikke mindre end 5 ud af 6 stjerner.

Kan man ønske sig en bedre opstart efter ferien? Først og fremmest er jeg taknemmelig for, at bogen kom gennem anmelderens nåleøje. Jeg hørte en gang, at der lander mellem 50 og 100 bøger på anmeldernes skrivebord om måneden! Naturligvis er jeg også rigtig glad for, at den får så pæne ord med på vejen, og at anmelderen fremhæver følgende:

I sin nye e-bog giver Trine Kolding en god indføring i tidstypeuniverset. Der er stof til sjove diskussioner med venner og familie… og med kolleger på arbejdspladsen.

Bogen giver gode redskaber til tidsrealistisk planlægning og til, hvordan de forskellige tidstyper kan samarbejde bedre.

Det er præcist målet med bogen: At introducere læseren til mit tidstypeunivers og skabe en ramme, hvor man kan blive klogere på både sig selv og sine omgivelser. Samtidig får du som læser helt konkrete redskaber til at få styr på din tid og planlægning. Og så skader lidt humor undervejs bestemt ikke! Jeg garanterer dig, at du vil trække på smilebåndet adskillige gange, når du genkender dig selv og andre i beskrivelserne af De tre tidstyper®.

Vind gratis coachingsession med Danmarks tidsekspert nr. 1!

Hvis du ikke allerede har sikret dig et eksemplar af ”Kend din tidstype og få styr på planlægningen”, skulle du tage og bestille det lige nu! Så deltager du nemlig i konkurrencen om en gratis coachingsession med mig.

Køb e-bogen

Ja, du læste rigtigt. Jeg udlodder en times tidscoaching i mine mødelokaler i København, hvis du bestiller et eksemplar af bogen inden den 25. august. Køber du e-bogen, skal du blot sende mig en kopi eller screendump af din kvittering, så er du automatisk med i lodtrækningen.

Køb i papirtryk

Hvis du foretrækker papirformatet, kan du bestille dit eksemplar her

Har du allerede købt bogen?

Har du allerede sikret dig et eksemplar, og vil du gerne deltage i konkurrencen? Du skal selvfølgelig ikke snydes. Send mig din kvittering (e-bog eller papirbog), og så er du straks med i lodtrækningen.

Jeg håber, vi ses til tidscoaching!

Mange glade sommerhilsener,
Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *