Webinarer, der udvikler og styrker gode arbejdsvaner

Selv om mange af os atter arbejder hjemmefra, er det stadig muligt at få god, involverende og lærerig undervisning. Jeg har undervist på webinarer og lavet videokurser siden 2012 og har det seneste halve år brugt en del mere tid på at udvikle webinarer som erstatning for de fysiske kurser og foredrag, som endnu en gang må udskydes.

Dét kan I bruge webinarer til

Som virksomhed kan I bruge webinarer som inspiration til at styrke og udvikle gode arbejdsvaner, når man arbejder hjemmefra, som optakt til kommende fysiske kurser og som et værktøj til at holde gang i kompetenceudviklingen. Kort sagt: Webinarer er et intensivt boost af værktøjer og inspiration, som I kan tage i brug med det samme og dermed skabe mere tid, overskud og arbejdsglæde.

Aktivitet og dialog undervejs

Formatet er en-to timer afhængig af jeres ønsker og behov. For at sikre optimal læring og aktivitet undervejs krydrer jeg undervisningen med øvelser og refleksioner. Gennem chatten er det muligt at stille spørgsmål undervejs, og jeg bliver altid og besvarer yderligere spørgsmål 15 minutter efter webinarets officielle sluttidspunkt.


(Fra webinaret “Gode arbejdsvaner” for Dansk Journalistforbund, 2020)

Kunderne siger

På Syddansk Universitet har vi haft fornøjelsen af Trines oplæg både ved fysiske og online events for ph.d.-studerende. Trine formår (også) at brænde igennem via skærmen og aktiverer deltagerne hele vejen igennem. Evaluering af vores seneste webinar viste stor tilfredshed, og deltagerne fremhævede, at det var gode konkrete tips, som man kan omsætte til sin hverdag med det samme.
– Katrine Astrup Jacobsen, forskningsbibliotekar, Syddansk Universitetsbibliotek

Vi havde i forlængelse af foreningens generalforsamling et interessant oplæg fra Trine om effektivitet. Trine havde en meget spændende – og interaktiv – tilgang til emnet, gav nogle yderst brugbare værktøjer til styring. Oplægget blev holdt som et webinar, hvilket fungerede helt upåklageligt. Vi kan varmt anbefale Trine.
– Emilie Lerstrøm, advokat og bestyrelsesmedlem, Foreningen af Kvindelige Jurister

Både på dansk og engelsk

Indholdsmæssigt er der masser af muligheder. I kan booke et webinar med samme indhold, som jeg tilbyder på de fysiske foredrag og workshops: Se alle emnerne her

Jeg tilbyder også et webinar, der er særligt målrettet medarbejdere og ledere, der arbejder hjemmefra: Gode arbejdsvaner, når du arbejder hjemmefra.

Skal webinaret holdes på engelsk? Her finder du to webinarer à henholdsvis en og to timers varighed:

How to create an efficient workday – 1 hour 

How to create an efficient workday – 2 hours 

Book et webinar

Ring eller skriv til mig for en nærmere snak om webinar for jeres virksomhed: Kontakt

Mange hilsener, Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *